Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 ani.
4.75
5 stars: Exceptional
4 pareri

Dezinfectant pentru suprafete si ustensile Davera

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1654 lei Lei
Brand
Klintensiv
Cod produs
PUB65
Out Of stock
Descriere
Davera F&B - Dezinfectant pentru suprafetele si ustensilele din bucatariile restaurantelor 500ml
Davera F&B este un detergent dezinfectant, pentru uz profesional, care igienizeaza cu succes diverse suprafete si echipamente de procesare a alimentelor, echipamente pentru bauturi, aparate pentru deserturi congelate, ustensile alimentare, vase si vesela, sticlarie, blaturi, mese (in restaurante, taverne, baruri, gradinite, hoteluri si alte institutii).
Se utilizeaza cu succes si pentru dezinfectarea generala a suprafetelor dure, neporoase (pardoseli, pereti, mese, scaune, spatii desti-nate bailor si toaletelor etc).
Confera siguranta in prepa-rarea si transportarea alimentelor, sprijinind obtinerea unor rezultate consecvente, cu o eficienta imbunatatita si un cost total mai mic.
CARACTERISTICILE PRODUSULUI
• dezinfectant dezodorizant multi-suprafete (inclusiv pentru cele care vin in contact cu alimentele)
• actiune virucida, fungicida, bactericida, sporicida certificata
• ideal pentru echipamente de procesare a alimentelor
• eficient inclusiv pe suprafete dure, neporoase
• nu contine aldehide sau fenoli
SUBSTANTA ACTIVA
Glutaral (Glutaraldehida), concentratie in unitati metrice 10% Compusi de amoniu cuaternar, benzyl-C12-C18-alchildi-metil, cloruri, concentratie in unitati metrice 15%.
INDICATII DE UTILIZARE
Scop:
Dezinfectarea suprafetelor, echipamentelor si aparatelor de procesare a alimentelor, in domeniul HoReCa.
Mod folosire:
Igienizarea vaselor, veselei, sticlariei si a altor ustensile de bucatarie, prin scufundare in solutie;
Igienizarea, prin pulverizare si/sau stergere, a vaselor mari (care nu pot fi igienizate prin scufundare), a echipamentelor de procesare a alimentelor, frigiderelor, spatiilor de depozitare, chiuvetelor, blaturilor si a altor articole si suprafete dure si neporoase in contact cu alimentele;
Igienizarea aparatelor de procesare a alimentelor si a bauturilor (recirculare solutie);
Dezinfectarea suprafetelor dure neporoase in contact cu alimentele, prin pulverizare si/ sau stergere cu o laveta curata si moale.
Pentru dezinfectia de nivel mediu, se dilueaza la 0,5%; iar pentru dezinfectia de nivel inalt (actiune sporicida), se dilueaza la 1%.
UTILIZARI RECOMANDATE
• Operatori din industria Food & Beverage
• Operatori din industria HoReCa
Aviz emis de Comisia Nationala pentru produse biocide: Nr. 2266BIO/02/12.24
Ambalaj: 500 ml, 1 L, 5 L
Trimite mesaj
Din Gura in Gura